ad

درباره نویسنده

سجاد ربیعی

11 سال سابقه کار حرفه ای در صنعت انیمیشن و جلوه های ویژه کامپیوتری به عنوان FX Artist و FX Technical Director. سرپرست جلوه های ویژه در فیلم سینمایی حرکت اول ، سریال تلویزیونی ماتادور ، انیمیشن سینمایی شاهزاده رومی و چندین پروژه کوچک و بزرگ دیگر. مسلط به نرم افزارهای Maya ، Houdini و Nuke و موتور های رندر Arnold و RenderMan. مسلط به انواع زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی در صنعت انیمشین نظیر ++C و Python ، MEL , HScript , PyQt. مدرس شرکت cmiVFX برای آموزش جلوه های ویژه و نرم افزار Houdini. برای دریافت اطلاعات بیشتر لطفا به سایت شخصی بنده به آدرس www.JKCompany.org مراجعه فرمایید.

مطالب مرتبط

5 دیدگاه

  1. nima

    عالی بود واقعا عالی بود مقاله رو جایی به پایان رسوندین که برای شماره های بعدیش لحظه شماری می کنم ممنون.
    امیدوارم این مجموعه آموزشی حالا حالا ها ادامه داشته باشه.

    پاسخ
    1. سجاد ربیعی

      ممنونم دوست عزیز ، متاسفانه یا خوشبختانه مقاله بعدی ، آخرین مقاله در این رابطه است ، البته اگر خدا بخواد مقالات دیگری هم در رابطه با مباحث دیگر مینویسم.

  2. مرتضی گشتی

    باسلام
    بازم از سجاد عزیز متشکرم
    با اشتیاق منتظر مقاله های بعدیت هستم;-)

    پاسخ
  3. مرتضی

    سلام
    من هنوز مقالات شما رو نخوندم. می خواستم بدونم که این آموزش ها فقط برای مایا است یا میشه اسکریپت های افترافکت رو هم نوشت باهاش؟
    البته اگه سوالم کلاً ار بیخ اشتباه بود، نخندین! بذارین به حساب ندونستن.
    ممنون!

    پاسخ
    1. سجاد ربیعی

      سلام.
      نه دوست من ، اتفاقا سوال خوبی پرسیدید ، البته من این موضوع را در مقاله شماره یک توضیح دادم .
      هدف از نگارش این مقالات ، آشنایی دوستان با کلیت و مفاهیم اولیه زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی در حوزه انیمیشن و جلوه های ویژه میباشد و به جز شماره آخر مقاله که در دست نگارش است ، بقیه شماره ها هیچ ارتباطی با نرم افزار خاصی ندارد و دانستن آنها برای همه کاربرها میتواند سودمند باشد.
      در این مقالات من قصد آموزش زبان اسکریپت نویسی یا برنامه نویسی خاصی را ندارم ، چرا که اولا فیلم های آموزشی و کتابهای مختلفی در این رابطه وجود دارند و ثانیا در همه فیلم های آموزشی راجب برنامه نویسی صحبت میکنند ، اما چیزی که معمولا راجب آنها صحبتی نمیشود همین مفاهیمی است که بنده نوشتم ، چون بارها در سایت های مختلف دیده بودم که دوستان ، حتی کسانی که تا حدی با برنامه نویسی و اسکریپت نویسی آشنا هستند از الفاظ و تعاریف اشتباهی استفاده میکنند (مثلا به کار بردن واژه پلاگین برای اسکریپت نویسی ) ، تصمیم گرفتم با توجه به دانسته های خودم ، این مفاهیم پایه را با زبانی ساده و روان و دور از هرگونه پیچیدگی به صورت مقاله بنویسم تا دوستان علاقه مند حتی کسانی که کوچکترین آشنایی با برنامه نویسی ندارند ، بتوانند از این مقالات بهره ببرند.
      بنابراین پیشنهاد میکنم که اگر با هر نرم افزاری کار میکنید و یا در هر بخشی از انیمیشن کار میکنید ، مثلا مدلسازی ، حتما این مقالات را بخوانید و دنبال کنید.

ارسال یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ImanVFX - مستقل