ad

درباره نویسنده

ایمان براتی

ایمان یعنی اعتقاد ...... اعتقاد به رویش جوانه در دل سنگ ..... از سال 1380 به خاطر علاقه به ساخت موزیک ویدئو وارد دنیای نرم افزارهای پریمیر پرو و افترافکت شدم . در سال 1381 با تاسیس فروشگاه اینترنتی ( ترسیم استور - ترسیم پرس ) محصولات آموزشی ، گرافیکی و دیجیتال جویس را ارائه کردم که جزء اولین نسل از فروشگاههای اینترنتی ایران بود . سپس در سال 1389 اولین وب سایت فعال VFX ایران یعنی همین www.ImanVFX.com را راه اندازی کردم . حرف V ابتدای Visual و FX مخفف Effects و در مجموع VFX به معنای ویژوال افکت ، Visual Effects یا جلوه های بصری است و مخاطبان عمومی آنرا به نام جلوه های ویژه می شناسند . با سختی های خیلی زیاد شروع کردم و چون به هدفم ایمان و اعتقاد داشتم ، کلمه ایمان را در کنار VFX قرار دادم و سایت ایمان وی اف ایکس شکل گرفت.

مطالب مرتبط

4 دیدگاه

  1. وحید

    سلام خیلی سایت جالب و فوق العاده ای دارید فقط بعضی از دانلود هاش ایراد داره.
    می خواستم بدونم آموزش از ترکینگ داری که بخوام باهاش روی دیوار ساختمان ها یا بیلبورد های از قبل فیلم گرفته شده مثل کار نگاه اول امید. یا تنلیغ بانکملی که روی تمام بیلبورد ها و ساختمان ها تبلیغ بانک ملی بود کار کنیم دارید. اگر میشه راهنماییم کنید .آموزش match mover هم گرفتم اما چیزی متوجه نشدم یعنی ناقص بود اگر میشه راهنماییم کنید یا مطلبی رو برای دانلود بزارید ممنونم.

    پاسخ
    1. ایمان . ب

      مرسی
      به آموزش های بخش ترکینگ همین وب سایت مراجعه کنید
      آموزش های ترکینگ زیادی وجود داره

  2. امین

    ممنون.
    خیلی جالب بود.
    البته ویدئو کوپایلت یه آموزش درباره ی تبدیل صورت انسان به هیولا داره ولی اون از ترکر خود افتر افکت استفاده می کنه. این یکی خیلی بهتر بود.
    در کل دمتون گرم.
    کارتون درسته.

    پاسخ
    1. ایمان . ب

      خواهش
      زیاد هیولا هم نیست … شما می تونید از تصاویر خلاقانه استفاده کنید
      و تبدیل رو به هر چیزی که دوست دارید انجام بدین
      و نما رو یک کم خشن تر و ترسناک تر کنید !!!!

ارسال یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ImanVFX - مستقل