پلیگراند یک آژانس خلاق واقع در شهر پراگ از جمهوری چک است که لحظه شکسته شدن رکورد سرعت توسط Bob Burman در سواحل شنی دایتونا در سال 1910 را بصورت 3D تصویرسازی کرده است . در ادامه مطالبی در زمینه Modeling ، texturing خواهیم داشت .
تصویر سازی سه بعدی
Jan Rambousek کارگردان این استودیو عنوان می کند این تصویر سازی بر اساس یک عکس که در سال 1910 در مسابقات سرعت که با نام Barney Oldfield در دایتونای فلوریدا برگزار می شد ، ایجاد شده است . در مسابقه مذکور رکورد سرعت 132mph توسط Bob Burman در تاریخ ثبت شد. .
ما بصورت تیمی بر روی این پروژه در استودیو و در بین سایر فعالیت های اصلی خود کار کردیم . این کار از زمان شروع مدلسازی تا تغییرات نهائی در حدود یک ماه زمان برد . ما کار کردن بر روی جزئیات این اثر مانند – گردوغبار ، پاشیده شدن روغن ، دود اگزوز ، رنگ های ترک خورده را دوست داشتیم . ادامه مقاله را از ایمان وی اف ایکس – www.imanvfx.com خواهیم داشت . این اجزای کوچک منظره ماشین و سرعت را بسیار واقع گرایانه و بسیار دراماتیک می کنند . اینها احساس بینظیر سرعت و قدرت را ایجاد می کنند . اینها باعث می شوند به نظر برسد که اتومبیل یک اژدها با شعله های آتشین هست و راننده برای کنترل آن تلاش می کند . .
برای رسیدن به این پایان باورنکردنی ما از انواع مختلفی از تکنیک های غیرمعمول استفاده کردیم . در زمان مدلسازی ما بر روی جزئیات متمرکز شده بودیم . بعد از مدلسازی اولیه ما مجبور به استفاده از از چندین Procedular map و چند بیتمپ خاص برای ایجاد جابجائی بودیم تا واقع گرائی خوبی را بر روی سطوح داشته باشیم . . ما در نظر داشتیم که هیچ سطحی صاف به نظر نرسد . ما تلاش کردیم تا با استفاده از اصلاحگرهای ایجاد جابجائی استاندارد تغییر شکل های خاصی را در هر مدل و آبجکت بوجود آوریم . هنگامی که ما وارد تکسچرینگ و بافت دهی شدیم ، با یک رویکرد چند کاناله و استفاده از تکنیک های پروجکشن بین متریال ها ارتباط برقرار کردیم . ما تکسچرهای زیادی را از سایت CGtextures استفاده کردیم . آنها واقعا به حیات بخشیدن به تصویر کمک کردند . .
. به عنوان یک استودیو تولیدات ویدئویی در پراگ ما بر روی هر چیز بصری کار می کنیم و در حال حاضر کارهای زیاد تبلیغاتی برای رنج بزرگی از مشتریان انجام می دهیم ما علاقه داریم که پروژه ها را بصورت تیمی به عنوان یک راه برای ادغام و اشتراک خلاقیت ها و استعدادها اجرا کنیم ..
تلگرام
کانال افترافکت
کانال سی جی
کانال فروشگاه محصولات آموزشی گرافیکی
منبع مجله دنیای انیمیشن سه بعدی
ترجمه ایمان
8 دیدگاه
مرتضی گشتی
سلام
باتشکر از ایمان عزیز
واقعا ممنونم بخاطر به اشتراک گذاری این مطلب
یه نکته ای رو میخاستم بگم درمورد ترجمه ات. به نظرم ترجمه ی چنین متنی لازم نیست خیلی تحت الفظی باشه و بهتر این بود که معنایی تر ترجمه می شد.
ایمان . ب
سلام
مرسی آقای گشتی گل …. کاملا حق با شماست
توی ترجمه های بعدی ایشالله رعایت میشه
مهدی عبدالی
واقعا ممنون 🙂
sadegh
ali bod hamishe lezat mibaram az in harekatat imanvfx.
ehsan
عالی
حسین
سپاس فراوان ایمان عزیز
منیت هیچ جا جواب نمیده
این کار گروهیه که حماسه میسازه
اميد فاتح
بسيار عالي ……
من زياد در اين مورد اطلاعات ندارم ولي واقعا زيباست …….
علی محمدی
جالب بود مرسی