آموزش ساخت روبان های متحرک با MoGraph در Cinema 4d . در این ویدئو آموزشی با استفاده از قابلیت های MoGraph Cloner , MoGraph Tracer , Random Effector , Sweep-Nurbs در نرم افزار Cinema 4d نحوه ساخت روبان های متحرک را خواهید دید .
آموزش ساخت روبان ها متحرک با MoGraph در Cinema 4d
.
.
راهنمای دیدن ویدئو و دانلود آن از Vimeo
این ویدئو در بالای این مطلب و در پخش کننده Vimeo است . پس از نصب فلش پلیر ( Flash Player ) می توانید آنرا آنلاین ببینید ، سایز نمایش را بزرگ کنید یا آنرا را دانلود کنید و با فعال کردن گزینه HD کیفیت بهتری داشته باشید . برای دانلود این ویدئو برنامه IDM که برنامه مدیریت دانلود هست را نصب کنید . اگر از نسخه های جدید فایرفاکس استفاده می کنید . افزونه فعال کردن IDM در فایرفاکس که حجم پائینی دارد را از این لینک دانلود کنید و آن را Open و اجرا کنید . بعد از این کار در زمانی که شما ویدئو های Vimeo را Play کنید یک گزینه در کنار پنجره Vimeo نمایش داده می شود که با فشردن آن امکان دانلود برای شما فراهم می شود .





























6 دیدگاه
jab
سلام آقا هیچ آموزشی نمایش داده نمی شود. لطفا اگر امکانش هست فایل آنها برای دانلود قرار دهید یا یک لینک قابل دانلود در ایران به مادهید.
ممنونم از شما
ایمان . ب
متاسفانه به تازگی کانال ارتباط با ویمئو مسدود شده و باید از روش های دیگری
آموزش ها را ببینید !!
سامان
چه روشی ایمان جان؟
ایمان . ب
یعنی چی ؟
رضا رفیعی
سینما 4دی همیشه عالیه!!!!
رضا رفیعی
سینما 4دی همیشه عالیه!!! دمت گرم ایمان جان!!!